Kyckling med grönsaker och cashewnötter!


Moa har länge önskat sig Thai/Kina mat för hon vill så gärna äta med pinnar! Så idag på alla ❤️-ans dag passar jag på att göra min favoriträtt 🙂

400 g strimlad kycklingfilé
1 st solovitlök, finriven
1 gullök
1 röd paprika
2-3 st morötter
Blomkål
Broccoli
Minimajs
Bambuskott
50-100g cashewnötter
8 msk oystersause/ostronsås
0.5 tsk muschroomsause
8 msk vatten

Börja med att steka kycklingfilén med den rivna vitlöken i en wookpanna.
Skiva under tiden upp grönsakerna i lagom stora bitar, när kycklingen nästan är färdig tillsätter du grönsakerna.
Grönsakerna går att byta ut med andra grönsaker man tycker om ex. Svamp & purjolök.
Låt steka tills det nästan är genom stekt, tillsätt då oystersause, muschroomsause och vatten och låt koka upp i ca 5 minuter.
Tillsist häller du ner nötterna i blandningen.
Servera med ris!

IMG_7813-0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s